Leírás
A The Baitmaster Boilie alapja a jó minőségű LT halliszt negyven százalékos részesedése, amely az állati fehérjék erős alapszerkezetét biztosítja a hal számára. A Norvégiából származó tiszta halfehérje és az élesztőtenyészetek felelősek az emészthetőség mellett a kiváló oldhatóságért.
A finoman felhasznált magvak erjesztett gabonaliszttel és fermentált folyékony összetevőkkel együtt elősegítik az emészthetőséget és felgyorsítják a ponty bélrendszeri áthaladását.
A Haith's Robin Red és a valódi, 100%-ban vízben oldódó marhamáj kivonat kombinációja sok nagy ponty kifogásáért volt felelős – és egészen biztosak vagyunk benne, hogy ez így lesz még sok éven át! Ezen kívül az igazi indiai hidegen sajtolt, esszenciális feketebors olaj gondoskodik a tüzes fűszerességről.
A tiszta tojásalbumin és a legfinomabb savas kazein, amelyek még keményebbé teszik a bojlit a víz alatt, stabil keménységet biztosítanak, ami előnyös a dobóbottal történő etetésnél.
A „The Baitmaster” különleges hatását és azonnali elfogadását a pontyoktól kapja a szabad aminosavak és enzimek rendkívül összetett keverékétől, amelyet a gyártó szerint eddig csak ebben a formában használtak az akvakultúrában.
Természetesen a vajsav sem hiányozhat a végéről - egyébként ezt a nagy halmágnest használjuk minden P.R.-ünkben. Csali bojlik.
Bojlijaink élelmiszer-biztonságos tartósításúak (maximum 1 év eltarthatóság), és házon belüli gőzkabinunkban pároljuk. Csak így nem mosódnak ki a rendkívül vonzó ízek és a vízben oldódó lisztek a bojliból, hanem megmaradnak a bojlisban és nem utolsósorban a halban. Valamennyi bojlink egy extra adag tojásalbuminnal van feltekerve, hogy stabil bojlit biztosítsunk, amely horgon is kitart.